Tilbake

LEDIG STILLING SOM YSTER: Vi trenger et par nye hender i 80-100 % fast stilling som yster! Forkunnskaper er ikke nødvendig, men du må være nøyaktig og inneha lysten til å stadig forbedre deg. Blir du glad av framskritt og liker perfeksjon håper vi du søker på stillingen hos oss! Ysting er et håndverk og vi er avhengig av at du er nøyaktig og tåler strenge hygieniske regler. Opplæring gir vi. Vårt ysteteam består av 4 personer og vi yster fire typer blå- og hvitmuggoster i 2 stk 700 l Rademaker-kar fem dager i uka. Du må beherske norsk både skriftlig og muntlig. Vi kan tilby en arbeidsplass som er flink på kakespising og fliring, som vil at folk skal trives og som har trua på å bygge team. Tidspunkt for oppstart samt lønn etter avtale.

Hvem er vi? Vi er et familiedrevet gardsysteri med 15 ansatte fordelt på ysteri og gardsdrift. Vi lager årlig rundt 32 tonn ost som selges til utvalgte butikker og restauranter over hele landet og litt til utlandet. Osten vår Kraftkar ble kåret til World Champion og Champion of Champions i 2016, og vi har blitt tildelt flere nasjonale og internasjonale utmerkelser de siste årene. Målet er å lage ost i verdensklasse hver eneste dag. All ost blir laget av melk fra vår egen gård, og alt arbeid foregår for hånd. Den eneste maskina vår er oppvaskmaskina, derfor må du like håndverksarbeid og tåle fysisk kroppsarbeid.Vil du bli en del av Tingvollost sitt ysteteam?

Kortfattet søknad med CV sendes innen 3/3 til post@tingvollost.no. Har du spørsmål? Kontakt daglig leder Solvor på tlf 46164000/95880162.