Her kan du finne spennende stillinger blant HANENs medlemmer

KJENNER DU NOEN SOM VIL HA EN EKSTRAJOBB?… og som har en liten selger i seg?

Vi på Røyland Gård ønsker oss hjelp til julemarkeder i Oslo, samt Demo-jobb i butikk.

Du må like å selge norsk mat, være ryddig, hyggelig og positiv. Vi tenker jobben er perfekt for studenter som vil ha litt ekstra inn, men andre er og velkomne til å søke.

Julemarkedet i Oslo går fra Fra 27. nov til 22. des

Send en Mail med opplysninger om hvem du er, hvorfor du ønsker jobben, når i desember du kan jobbe og dine arbeidserfaringer til pernille@roylandgard.com.

Er du den rette, setter vi opp arbeidsdagene etter dine ønsker 😊

Hjelp oss å finne en slakter og en butikkansvarlig.

Nyyyt AS utvider med et helt nytt unikt gardsslakteri og en gourmet kjøttbutikk med våre fantastiske produkter, og i den forbindelse trenger vi flere dyktige folk. Vi søker etter 1 slakter og 1 butikkansvarlig som er lidenskapelig opptatt av mat og god kjøttkvalitet. Butikkansvarlig bør være en mix av «kjøttnerd» og kokk. Oppstart tidligst 01. oktober 2021. Høres dette interessant ut eller kanskje du kjenner noen som hadde vært perfekt for jobben? Les mer og søk på stillingene her:

Har du lyst å jobbe med oss i Hol Ysteri fra 1. August?
Vi søker nå etter en med relevant erfaring som ønsker å være med oss å vokse.
Dette er en sikker stilling i mange år fremover for den rette personen.
Ring meg gjerne for en hyggelig prat! Tim 99274157

Marmelkroken er en landbruksbasert reiselivsbedrift som tilbyr overnatting, mat og naturopplevelser. 

Eiendommen strekker seg fra hav til fjell og byr på en enestående og rik natur, her har vi havet, Strandenger og steinfjære full av liv, og en lang rekke fuglearter, kulturmark, krattskog, myrer, bjørkeskog med små bekker, tett granskog og fjell. Et mangfold som byr på matauk, høsting og store naturopplevelser i naturskjønne og storslåtte omgivelser på yttersia av Andøya. Her kan våre gjester oppleve, utforske eller bare senke skuldrene og falle til ro.

Vårt kjøkken strekker seg langt for å møte våre gjesters behov og vi er stolte av å tilby en meny baserer på gode smaker og lokale råvarer – ofte sanket, dyrket eller hentet hos lokale produsenter.

I sommersesongen 2021 søker vi etter en kokk som kan være med og bidra til å gi gjestene våre gode matopplevelser. Du som søker på jobb hos oss må være kokkeutdannet – eller vise til lang er faring innen yrket. Du må være selvstendig, omgjengelig – og du må beherske et skandinavisk språk.

Stillingen er ledig fra 15.juni frem til 31.august. Lønn etter avtale.

Vi vil spørre etter og kunne gi referanser. Ta kontakt med Lisbeth Seppola

Tlf: 95765739 Mail:lisbeth.seppola@gmail.com

https://www.marmelkroken.no/

https://www.facebook.com/Marmelkroken

Sogndalstrand Kulturhotell

Vi søker ekstrahjelp servitør! Er du over 18 år og har servicegenet i deg, er du kanskje vår nye kollega🤩 Vi har stor pågang og trenger flere hender. Søknad sendes til annemartheomdal@gmail.com

Vil du eller noen du kjenner bli med på en morsom og variert sommer jobb? Er du mellom 18 og 93 år? Send en enkel søknad til post@vauldalen.no. Vi gleder oss til å få med nye folk på laget!

Store Naa Siderkompani søker etter deg som er positiv, utadvent og siosial med gode formidlingsevner, til å være med på sommaren store hending, «sidersafari i Hardanger»

Er du interessert i å vere med som guide, drive med historeforteljing og anna arbeid knytta til Store Naa Siderkompani, leiter me etter deg i perioden 10/5-2021 – 1/9-2021

• Søkar må være over 18 år

• Fordel med førarkort klasse B

• Lønn etter avtaleSpørsmål ta kontakt med Eirik Nå Aga + 41588796

Søknaden kan sendast til hallo@storenaasiderkompani.com(fleire søkarar kan verte vurdert, etter periode)

LEDIG STILLING SOM YSTER: Vi trenger et par nye hender i 80-100 % fast stilling som yster! Forkunnskaper er ikke nødvendig, men du må være nøyaktig og inneha lysten til å stadig forbedre deg. Blir du glad av framskritt og liker perfeksjon håper vi du søker på stillingen hos oss! Ysting er et håndverk og vi er avhengig av at du er nøyaktig og tåler strenge hygieniske regler. Opplæring gir vi. Vårt ysteteam består av 4 personer og vi yster fire typer blå- og hvitmuggoster i 2 stk 700 l Rademaker-kar fem dager i uka. Du må beherske norsk både skriftlig og muntlig. Vi kan tilby en arbeidsplass som er flink på kakespising og fliring, som vil at folk skal trives og som har trua på å bygge team. Tidspunkt for oppstart samt lønn etter avtale.

Hvem er vi? Vi er et familiedrevet gardsysteri med 15 ansatte fordelt på ysteri og gardsdrift. Vi lager årlig rundt 32 tonn ost som selges til utvalgte butikker og restauranter over hele landet og litt til utlandet. Osten vår Kraftkar ble kåret til World Champion og Champion of Champions i 2016, og vi har blitt tildelt flere nasjonale og internasjonale utmerkelser de siste årene. Målet er å lage ost i verdensklasse hver eneste dag. All ost blir laget av melk fra vår egen gård, og alt arbeid foregår for hånd. Den eneste maskina vår er oppvaskmaskina, derfor må du like håndverksarbeid og tåle fysisk kroppsarbeid.Vil du bli en del av Tingvollost sitt ysteteam?

Kortfattet søknad med CV sendes innen 3/3 til post@tingvollost.no. Har du spørsmål? Kontakt daglig leder Solvor på tlf 46164000/95880162.

Vår restaurant har a la carte meny, vi har eget ysteri og en liten delikatesse butikk. Er dette noe for deg? Send mail til jobb@wintherakerbrygge.no eller ring oss på tlf 40896020.

Søknadsfrist snarest 😊 Sjekk ut vår nettside:https://wintherakerbrygge.no+2