Her kan du finne spennende stillinger blant HANENs medlemmer

Nå har du muligheten! Etter en fantastisk sesong i 2020, vil vi nå ansette ytterligere en kokk som vil ha hovedansvar for bakst og kaker, men også bidra med annen matlaging med våre ureiste råvarer som hovedingrediens. Stillingsprosent 50-100% for perioden april-november i første omgang, med mulighet for utvidelse. Oppgavene vil være:

Hovedfokus på bakst og kaker, men også bidra med øvrig matlaging. Produsere mat for videresalg i gårdsmarked. Kundebehandling. Servering. Planlegge innkjøp sammen med kjøkkensjef. Forefallende arbeid som oppvask, rydding og øvrige oppgaver som kreves for å opprettholde et strukturert, rent og godt vedlikeholdt kjøkken.

Kvalifikasjoner: Utdannet kokk, baker eller konditor (søkere med arbeidserfaring fra kjøkken blir også vurdert). Kreativ og interessert i mat og trender.Høy kvalitet på ferdig produkt. Takle høyt tempo og stort kundetrykk. Serviceinnstilt. Teamarbeider. Ha god kunnskap og kjennskap til regler og retningslinjer for kafe og kjøkkendrift.Ryddig og strukturert. God planlegger. Må ha førerkort. Må beherske engelsk og norsk. Vil være en del av et kjøkkenteam hvor du har hovedfokus på den søte delen av menyen. Menyen følger i hovedsak den norske grønnsakssesongen og det er fokus på norske, gode råvarer. En stor interesse for lokalmat, norske tradisjoner og kvalitet er en forutsetning.

Stemmer beskrivelsen for deg? Da håper vi å høre fra deg! Send din søknad til linda@skarstadgartneri.no

Kvarstad Sjokolade åpner ny sjokoladefabrikk på Rudshøgda, og vi gleder oss til åpne dørene til våren. Her vil vi også presentere en spennende kafé og butikk. Vi jobber nå med å renovere det som en gang var den sørgående kroen på Rudshøgda. Dette betyr at vi også må utvide vårt team og ansette flere i vår virksomhet. Vil du være med i teamet vårt i et kreativt og sosialt miljø?Vi trenger deg som:· Har erfaring fra lignende virksomhet og liker å ta ansvar· Liker å jobbe i et hektisk miljø· Er sosial og kundeorientert· Lærer raskt og kan ha flere baller i luften samtidig/mangfoldig· Er fleksibel og løsningsorientertHar du dessuten erfaring fra matlaging, restaurant, kafé, handel eller service er det ett stort pluss. Vi har behov for kjøkkenpersonale/kjøkkenansvarlig, barista, servering og medarbeidere i sjokoladeproduksjonen. Er du interessert i noe av dette og tror du er den vi leter etter? https://www.facebook.com/509149325878613/posts/3711637125629801/?d=n

Som barista/servering behøver du å:· være sosial og utadvent· være serviceminded og forstå gjestenes behov· være effektiv og positiv også under press· kunne arbeide både selvstendig og i team· Klare å håndtere flere ulike arbeidsoppgaver fra dag til dag· Ha en passion for god mat og et godt felleskapSom produksjonsmedarbeider behøver du å:· Kunne kombinere nøyaktighet med effektivitet· Være kreativ, lett på føttene og stabil på hånden· Kunne håndtere flere ulike faser av produksjonen etter opplæring· Forstå viktigheten av nøyaktighet i sjokoladetilvirkningen· Jobbe bra både selvstendig og i team· Ha en passion for god mat og et godt felleskapKvarstad Sjokolade er en familiebedrift hvor vi verdsetter fellesskap, takknemlighet og har respekt for hverandre. Som en del av vårt team får du mulighet til å utvikle deg i et positivt og utviklende miljø der alle skal føle seg sett og hørt. Effektivitet og fleksibilitet er viktig for oss, og vi leter etter deg som er bekvem med å kunne ta ansvar og jobbe med ulike arbeidsoppgaver om det skulle behøves. Vi trenger både helårsansatte og ekstrapersonell til sjokoladeproduksjon, kafè og butikk

Wangensten på Leira i Valdres søker to medarbeidere i produksjonen, se annonse på Facebook Wangensten AS

Søknadsfrist er 20. januar

Vitenparken Campus Ås søker Salgs- og markedsansvarlig

Når coronaen lar oss ha viten- og opplevelsessenteret åpent igjen skal vi slå alle besøksrekorder. Vi skal også øke bruken av våre digitale tjenester.

Derfor søker vi etter deg som ønsker å bidra til videre vekst og styrke Vitenparkens posisjon gjennom digital markedsføring og målrettet salgsarbeid.

Vi tilbyr en variert stilling med store utviklingsmuligheter for den rette. Vår kommunikasjon – og markedsavdeling er i dag liten, med en bookingkoordinator og en grafisk designer. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe strategisk med markedsføring og kommunikasjon sammen med daglig leder og ønsker å lede utviklingen av en kommunikasjon – og markedsavdeling for å styrke Vitenparkens posisjoner.

Les mer og søk stillingen på Finn.no

Vi bygger laget og søker etter:

100% stilling som kjøkkensjef og
100% stilling som resepsjons/kontoransvarlig (1 års vikariat).

Sjekk https://lnkd.in/dfKSwBK for mer info og for å komme til søknadsportal.
Søknadsfrist 15.januar 2021.

Søknadsfrist 3. januar 2021

Vi driver en gård med frukt og korn på Gvarv i Midt-Telemark, deler av arealet er økologisk/i karens.

https://www.hanen.no/bedrift/813

Vi søker en engasjert medarbeider om kan utføre allsidige arbeidsoppgaver på gården.

Vi søker deg som:

  • Har utdanning eller arbeidsserfaring innen landbruk eller gartneri.
  • Kan kjøre traktor og har førerkort
  • Har interesse for fruktdyrking.
  • Trives med å jobbe alene, utendørs og med praktisk arbeid.
  • Er flink til å finne gode praktiske løsninger
  • Kan jobbe selvstendig og ta ansvar i arbeidet.
  • Er samarbeidsvillig og fleksibel

Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver i et trivelig miljø bl a:

  • Beskjæring, planting og høsting av frukttre.
  • Traktorarbeid
  • Vedlikehold og forefallende arbeid med frukthage, maskiner og bygninger.

Opplæring vil bli gitt. Jobbstart 1. februar 2021. Lønn etter avtale.

Er dette interessant, så send oss en søknad med CV og referanser innen 20. desember til:

tone@nordrenes.no telefon 90915972

Vi søker kokk på deltid. På grunn av stor etterspørsel trenger vi flere på kjøkkenet før jul. Send e-post til kjokken@oyna.no ved interesse.
For mer info: https://www.facebook.com/job_opening/696641490962550/?source=post_permlink
Vi søker etter en som ønsker å jobbe sammen med oss her på Lien Fjellgard . Vi har behov for å utvide teamet, da gjestelisten blir større og større. Vi trenger en som er selvstendig , kan og er glad i å lage mat, bake, kunne servere og litt andre oppgaver. Og ikke minst ha sansen for høy kvalitet. Vi ser på oss selv som en hyggelig gjeng og vi fungerer veldig godt sammen. Vi er opptatt av kvalitet på maten og omgivelsene rundt oss.
Ta kontakt om dette kan være noe for deg på Tlf 918 60 211
Eller send oss en epost til post@lien-fjellgard.no
Vi leter etter en ny medarbeider her på Ask Gård. Har du faglig relevant bakgrunn, ønsker å være med å utvikle ASK til Norges ledende på økologisk spekemat? Da vil vi gjerne høre fra deg.
Du bør ha god fysisk helse, opptatt av kvalitet, glad i matproduksjon, like å jobbe med mennesker, positiv og glad, være opptatt av detaljer og ha en yrkesstolthet.
Høres dette ut som deg så send oss en mail på post@askgard.no fortell litt om deg og hva du kan bidra med til å løfte ASK videre.
gleder oss til å høre fra deg.
Hilsen TEAM ASK.