Her kan du finne spennende stillinger blant HANENs medlemmer

Sogndalstrand Kulturhotell

Vi søker ekstrahjelp servitør! Er du over 18 år og har servicegenet i deg, er du kanskje vår nye kollega🤩 Vi har stor pågang og trenger flere hender. Søknad sendes til annemartheomdal@gmail.com

Vil du eller noen du kjenner bli med på en morsom og variert sommer jobb? Er du mellom 18 og 93 år? Send en enkel søknad til post@vauldalen.no. Vi gleder oss til å få med nye folk på laget!

Sølvgarden Hotell og feriesenter har ledige stillinger som kokk, kjøkkenhjelp, servitør og bartender, butikkhjelp, renholdere, vaskehjelp, vaktmester og utearbeider. Send søknad med CV til ikr@solvgarden.no.

Ta kontakt med Inger på telefon 920 38 112. Sølvgarden Hotell ligger i Rysstad i Setesdal

Store Naa Siderkompani søker etter deg som er positiv, utadvent og siosial med gode formidlingsevner, til å være med på sommaren store hending, «sidersafari i Hardanger»

Er du interessert i å vere med som guide, drive med historeforteljing og anna arbeid knytta til Store Naa Siderkompani, leiter me etter deg i perioden 10/5-2021 – 1/9-2021

• Søkar må være over 18 år

• Fordel med førarkort klasse B

• Lønn etter avtaleSpørsmål ta kontakt med Eirik Nå Aga + 41588796

Søknaden kan sendast til hallo@storenaasiderkompani.com(fleire søkarar kan verte vurdert, etter periode)

LEDIG STILLING SOM YSTER: Vi trenger et par nye hender i 80-100 % fast stilling som yster! Forkunnskaper er ikke nødvendig, men du må være nøyaktig og inneha lysten til å stadig forbedre deg. Blir du glad av framskritt og liker perfeksjon håper vi du søker på stillingen hos oss! Ysting er et håndverk og vi er avhengig av at du er nøyaktig og tåler strenge hygieniske regler. Opplæring gir vi. Vårt ysteteam består av 4 personer og vi yster fire typer blå- og hvitmuggoster i 2 stk 700 l Rademaker-kar fem dager i uka. Du må beherske norsk både skriftlig og muntlig. Vi kan tilby en arbeidsplass som er flink på kakespising og fliring, som vil at folk skal trives og som har trua på å bygge team. Tidspunkt for oppstart samt lønn etter avtale.

Hvem er vi? Vi er et familiedrevet gardsysteri med 15 ansatte fordelt på ysteri og gardsdrift. Vi lager årlig rundt 32 tonn ost som selges til utvalgte butikker og restauranter over hele landet og litt til utlandet. Osten vår Kraftkar ble kåret til World Champion og Champion of Champions i 2016, og vi har blitt tildelt flere nasjonale og internasjonale utmerkelser de siste årene. Målet er å lage ost i verdensklasse hver eneste dag. All ost blir laget av melk fra vår egen gård, og alt arbeid foregår for hånd. Den eneste maskina vår er oppvaskmaskina, derfor må du like håndverksarbeid og tåle fysisk kroppsarbeid.Vil du bli en del av Tingvollost sitt ysteteam?

Kortfattet søknad med CV sendes innen 3/3 til post@tingvollost.no. Har du spørsmål? Kontakt daglig leder Solvor på tlf 46164000/95880162.

Vår restaurant har a la carte meny, vi har eget ysteri og en liten delikatesse butikk. Er dette noe for deg? Send mail til jobb@wintherakerbrygge.no eller ring oss på tlf 40896020.

Søknadsfrist snarest 😊 Sjekk ut vår nettside:https://wintherakerbrygge.no+2

Nå har du muligheten! Etter en fantastisk sesong i 2020, vil vi nå ansette ytterligere en kokk som vil ha hovedansvar for bakst og kaker, men også bidra med annen matlaging med våre ureiste råvarer som hovedingrediens. Stillingsprosent 50-100% for perioden april-november i første omgang, med mulighet for utvidelse. Oppgavene vil være:

Hovedfokus på bakst og kaker, men også bidra med øvrig matlaging. Produsere mat for videresalg i gårdsmarked. Kundebehandling. Servering. Planlegge innkjøp sammen med kjøkkensjef. Forefallende arbeid som oppvask, rydding og øvrige oppgaver som kreves for å opprettholde et strukturert, rent og godt vedlikeholdt kjøkken.

Kvalifikasjoner: Utdannet kokk, baker eller konditor (søkere med arbeidserfaring fra kjøkken blir også vurdert). Kreativ og interessert i mat og trender.Høy kvalitet på ferdig produkt. Takle høyt tempo og stort kundetrykk. Serviceinnstilt. Teamarbeider. Ha god kunnskap og kjennskap til regler og retningslinjer for kafe og kjøkkendrift.Ryddig og strukturert. God planlegger. Må ha førerkort. Må beherske engelsk og norsk. Vil være en del av et kjøkkenteam hvor du har hovedfokus på den søte delen av menyen. Menyen følger i hovedsak den norske grønnsakssesongen og det er fokus på norske, gode råvarer. En stor interesse for lokalmat, norske tradisjoner og kvalitet er en forutsetning.

Stemmer beskrivelsen for deg? Da håper vi å høre fra deg! Send din søknad til linda@skarstadgartneri.no

Kvarstad Sjokolade åpner ny sjokoladefabrikk på Rudshøgda, og vi gleder oss til åpne dørene til våren. Her vil vi også presentere en spennende kafé og butikk. Vi jobber nå med å renovere det som en gang var den sørgående kroen på Rudshøgda. Dette betyr at vi også må utvide vårt team og ansette flere i vår virksomhet. Vil du være med i teamet vårt i et kreativt og sosialt miljø?Vi trenger deg som:· Har erfaring fra lignende virksomhet og liker å ta ansvar· Liker å jobbe i et hektisk miljø· Er sosial og kundeorientert· Lærer raskt og kan ha flere baller i luften samtidig/mangfoldig· Er fleksibel og løsningsorientertHar du dessuten erfaring fra matlaging, restaurant, kafé, handel eller service er det ett stort pluss. Vi har behov for kjøkkenpersonale/kjøkkenansvarlig, barista, servering og medarbeidere i sjokoladeproduksjonen. Er du interessert i noe av dette og tror du er den vi leter etter? https://www.facebook.com/509149325878613/posts/3711637125629801/?d=n

Som barista/servering behøver du å:· være sosial og utadvent· være serviceminded og forstå gjestenes behov· være effektiv og positiv også under press· kunne arbeide både selvstendig og i team· Klare å håndtere flere ulike arbeidsoppgaver fra dag til dag· Ha en passion for god mat og et godt felleskapSom produksjonsmedarbeider behøver du å:· Kunne kombinere nøyaktighet med effektivitet· Være kreativ, lett på føttene og stabil på hånden· Kunne håndtere flere ulike faser av produksjonen etter opplæring· Forstå viktigheten av nøyaktighet i sjokoladetilvirkningen· Jobbe bra både selvstendig og i team· Ha en passion for god mat og et godt felleskapKvarstad Sjokolade er en familiebedrift hvor vi verdsetter fellesskap, takknemlighet og har respekt for hverandre. Som en del av vårt team får du mulighet til å utvikle deg i et positivt og utviklende miljø der alle skal føle seg sett og hørt. Effektivitet og fleksibilitet er viktig for oss, og vi leter etter deg som er bekvem med å kunne ta ansvar og jobbe med ulike arbeidsoppgaver om det skulle behøves. Vi trenger både helårsansatte og ekstrapersonell til sjokoladeproduksjon, kafè og butikk