Her kan du finne spennende stillinger blant HANENs medlemmer

Vi søker kokk på deltid. På grunn av stor etterspørsel trenger vi flere på kjøkkenet før jul. Send e-post til kjokken@oyna.no ved interesse.
For mer info: https://www.facebook.com/job_opening/696641490962550/?source=post_permlink
Vi søker etter en som ønsker å jobbe sammen med oss her på Lien Fjellgard . Vi har behov for å utvide teamet, da gjestelisten blir større og større. Vi trenger en som er selvstendig , kan og er glad i å lage mat, bake, kunne servere og litt andre oppgaver. Og ikke minst ha sansen for høy kvalitet. Vi ser på oss selv som en hyggelig gjeng og vi fungerer veldig godt sammen. Vi er opptatt av kvalitet på maten og omgivelsene rundt oss.
Ta kontakt om dette kan være noe for deg på Tlf 918 60 211
Eller send oss en epost til post@lien-fjellgard.no
Vi leter etter en ny medarbeider her på Ask Gård. Har du faglig relevant bakgrunn, ønsker å være med å utvikle ASK til Norges ledende på økologisk spekemat? Da vil vi gjerne høre fra deg.
Du bør ha god fysisk helse, opptatt av kvalitet, glad i matproduksjon, like å jobbe med mennesker, positiv og glad, være opptatt av detaljer og ha en yrkesstolthet.
Høres dette ut som deg så send oss en mail på post@askgard.no fortell litt om deg og hva du kan bidra med til å løfte ASK videre.
gleder oss til å høre fra deg.
Hilsen TEAM ASK.
Vi har ledig en 100% stilling som servitør og en 50% stilling som frokostkokk/servitør på dagtid. Vi ser etter deg som er over 20 år, har lidenskap for god service og god mat, og som alltid er villig til å gjøre ditt beste for at våre gjester skal føle seg velkommen og ivaretatt. Erfaring fra service eller kjøkken er en fordel, men ikke et krav.
Stillingen som servitør vil foregå etter vaktplan og arbeid i helger og på kveldstid må påberegnes.
Stillingen som frokostkokk/servitør på dagtid innebærer å tilberede frokostbuffen og noen ganger servere gjestene og. Arbeid etter vaktplan.
Om dette er interessant send gjerne søknad og CV til post@haaheimgaard.no. Ta kontakt per mail eller tlf på 904 72 920 for eventuelle spørsmål.
Del gjerne, eller tag noen du mener kan passe til en jobb i et trivelig arbeidsmiljø.

Bor det en liten fjellmatros i deg, eller kanskje du drømmer om å stå ved roret på Jotunheimens flotteste skuter? Da bør du vurdere å mønstre på Gjendebåten. Dette er stillingene som er ledige hos oss akkurat nå.

Fjellmatros på Gjendebåten

Kaptein Øvstedal trenger en matros til mannskapet på Gjendebåten.

Er du glad i fjell og folk, over 18 år, prater både norsk og engelsk, og frisk nok til å få obligatorisk legeerklæring? Da har du allerede viktige egenskaper som en fjellmatros på Gjende bør ha.

Du må gå godt i lag med resten av mannskapet, og ikke være redd for å ta i et tak. Det er en fordel om du har sikkerhetskurs og krise- og passasjerkurs, men dette spanderer vi mer enn gjerne på deg dersom du er den rette. Dette kurset går i Måløy over en og en halv uke, og er obligatorisk. Er en fordel om du prater døl (her kan vi også gi opplæring i gjendske ord og uttrykk).

Gjendebåten letter anker med vår nye matros ombord 25. juni. Deretter går det (sjø)slag i slag fram til skolestart. Vi ønsker også at du blir med oss på helgeavganger utover høsten.

Dersom du trives i jobben, og passasjerer og resten av mannskapet trives sammen med deg, får du gjerne bli med oss flere sesonger framover.

Lyst til å søke, eller kanskje du har spørsmål? Ta kontakt med Harald Rune Øvstedal på harald@gjende.no eller 913 06 744.

 

Kaptein på hel- eller deltid

Er du snekker med en våt (!) drøm om heltidsjobb som båtkaptein i kombinasjon med knusktørt snekkerliv? Eller kanskje det høres fristende ut med bare en deltidsjobb? Vi trenger to stødige kapteiner til å lede mannskapet på Gjendebåten.

Er du glad i fjell og folk, interesse for å kjøre båt og har legeerklæring? Da kan du bli kaptein på Gjendebåten. Vi har nemlig ledig både en heltidsstilling og en deltidsstilling/tilkallingsstilling.

Heltidsstillingen kombineres med arbeid i snekkervirksomheten vi driver i vinterhalvåret, men du kan selvfølgelig også søke på stillingen om du kun er på utkikk etter fast kapteinstilling hos oss i sommersesongen.

Deltids/tilkallingsstillingen kan fint kombineres med andre jobber: perfekt for skibomsen som trenger penger til vinterlige pudderopplevelser, ambulansearbeidere eller andre turnusarbeidere med lange perioder hjemme.

Det er en fordel om du har sikkerhetskurs og krise- og passasjerkurs. Fint om du også har fritidsbåtskippersertifikat, men du får dekt alt av kurs som du eventuelt skulle mangle. Det er også en fordel om du er motorinteressert og har erfaring fra tyngre kjøretøy.

Vi tilbyr gode lønns- og arbeidsvilkår. Som kaptein på Gjendebåten får du også dekt kost og losji i egen betjeningsbolig ved Gjende.

Gjendebåten letter anker med vår nye kaptein ombord ved sesongstart i månedsskiftet mai/juni.

Lyst til å søke, eller kanskje du har spørsmål om noen av de to stillingene? Ta kontakt med Harald Rune Øvstedal på harald@gjende.no eller 913 06 744.

Hello to our followers and fjord horse friends!

We need a summer help from about 15th June for 4-6 weeks and the same from the end of July /beginning of August. If you are between 17 – 25 years old and interested in a summer job, please contact us.

More info can be found on our website www.kvebergsoeya.com or send e-mail to post@kvebergsoeya.com with a brief resume.

Es ist auch möglich uns auf Deutsch zu schreiben.

Er du en engasjert og dyktig kjøkkensjef?

Har du erfaring som kjøkkensjef eller fra arbeid i produksjons kjøkken eller til selskaper? Da kan du være kandidaten vi søker etter!

Vi søker etter en dyktig og engasjert kjøkkensjef for cafe / restaurant og selskap.

Hovedarbeidsoppgaver:
Tilberede kald- og varm mat til cafe / restaurant og selskap
Tilberede tradisjons mat, men samtidig være nyskapende
Hovedansvar for etterlevelse av IK-mat og HMS
Hovedansvar for vaktlister og økonomi i kjøkken
Sikre leveranse hit avtalt innhold, kvalitet og pris

Vi ser etter deg som:
Du har fagbrev som kokk
Du har god kjennskap i IK-mat, HACCP og merking av allergener
Du behersker norsk muntlig og skriftlig
Erfaring som kjøkkensjef er en fordel
Du er strukturert og selvstendig
Du er en resultatorientert lagspiller
Du er en motivator for dine kolleger

Vi tilbyr:
Lønn etter avtale
Spennende og varierte oppgaver i et tradisjonsrikt firma

Legg ved CV og en kortfattet søknad.

Oppstart: Etter avtale

Arbeidssted: Byrkjedal

Arbeidstid er på dagtid, på kveld og hverandre helg.

Ser du på deg selv som en engasjert og dyktig kokk og synes denne stillingen høres spennende ut? Da hører vi gjerne fra deg!

Vil du bli en del av teamet på Byrkjedalstunet?
Og jobbe på en av Rogalands mest besøkte turistseverdighet?

Vi søker etter en person som setter kvalitet og hygiene like høyt som oss!
Ikke alle vet at Byrkjedalstunet har 31 hotellrom, og 6 forskjellige møtelokaler, i tillegg til kafe og lysstøperi. Her trengs det også rengjøring. Og vi skulle gjerne hørt fra deg om du er interessert!

Stillingen er deltid, hovedsakelig annen hver helg, men hverdager kan forekomme.
Tidspunkt er i dagtid, men det kan også være behov kvelder spesielt i høysesongen.

Kom innom, eller send en mail på post@byrkjedalstunet.no
Gleder oss til å bli kjent med deg!

Tilgjengelig på Facebook: https://www.facebook.com/job_opening/623478245135576/?source=post_homepage_stream&__xts__[0]=68.ARDauTDZw8IzwEXXJ69YQDQiSJSWYYiWro9sMc8ZPG2-vENMfy1eyy34OyEaKt7hA8ipOMOlCX-Nx2lXKtzhz5vn9jqYqBIlXOouqL8UoyokpCEEekUfXveRBJVz2tgfHGzvKArft5Btv3KDGKuCaygFFYRf0MMCa-hPNYw4yhTSBYStdoTsO_2ZhywxRNUNzarJllVnc9bPwF1gJKzrLKXPPzqZsn4SKN3x-VVmdrp-Mif4b4gSigMLSrbpV_U1HIEV2Uqp7-dQxJT1ThzXeHrln3POqKf5JuWUeABBwxqb5cId69J6WaHUxm7oYRiMhpVV5gouTTzZ8aJQv5xpbixndSLlEpbMi13BpRff2W7x

Vi søker deg som trives på kjøkkenet, har lidenskap og er glad i mat. Er du i tillegg kreativ og lager mat i høy kvalitet? Da kan det være deg vi søker etter.

Arbeidsoppgaver
Lage varm og kald mat
Holde orden på kjøkkenet

Ønskede kvalifikasjoner
Fagbrev som kokk, relevant erfaring kan kompensere
Kunnskap om IK-mat
Kunnskap om allergener
Interesse for kokkefaget

Personlige egenskaper
Gode norsk- og/eller engelskkunnskaper
Kvalitetsbevisst
Gode samarbeidsevner
Godt humør
Selvstendig og strukturert

Vi tilbyr
Varierte arbeidsoppgaver
God opplæring og oppfølging
Pensjonsordning og konkurransedyktig lønn
Arbeidsklær
Et aktivt og godt arbeidsmiljø

Er du interessert? Da er du velkommen til å søke på stillingen.

Kontaktperson: Markus Reichel
Stillingstittel: Daglig leder
Epost: markus@byrkjedalstunet.no

Hunnedalsvegen 3231, 4335 Dirdal, Norge
Arbeidsgiver: Tuddal Høyfjellshotel AS
Stillingstittel: Kokk/SousChef/Servitør
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast
Ønsker du å bli en del av familien på Tuddal Høyfjellshotel?

Vi har behov for å utvide teamet, nasjonale og internasjonale gjester strømmer på til vårt lille hotellet i hjerte av Telemark. Og vi trenger deg som har energi, glimt i øyet og sansen for høy kvalitet.

Vi er et annerledes hotell, og vi ønsker å være det, vi ser gjestene, ikke fordi vi må, men fordi vi er genuint interessert. Vi er et godt team, på rundt 12 ansatte. Våre kjerneverdier er å vise omtanke, engasjere og begeistre. Og det tror vi er lett når du koser deg på jobb og er lidenskapelig opptatt av god mat, god vin, kultur og spennende fortellinger.

Kvalifikasjoner

Kokk: Du må ha fagbrev og relevant erfaring fra restaurantkjøkken. Det er en fordel om du også har erfaring med kundebehandling.

Servitør: Du må ha erfaring innen servitørfaget og gjerne fagbrev, det er en fordel om du også har vinkelnerutdannelse.

Arbeidsoppgaver

Vi søker etter 2 – 3 ansatte, kokk/sous-chef og servitør. Vi er så små at alle ansatte får flere oppgaver i hotellsammenheng. Vi erfarer at variasjon i oppgavene medfører kunnskap, trivsel og god forståelse for hotelldrift.

Kokk: arbeidsoppgaver spenner over hele kokkefaget, fra partering av hele dyr og sanking i skogen til å kjøre service i vår restaurant.

Servitør: vanlige servitør-oppgaver som klargjøre restauranten for service og kjøre service med gjesten som midtpunkt.

Egenskaper

 • Genuint interessert i god service og menneskelige relasjoner – vi vil at du skal bry deg for å gi gjestene en annerledes opplevelse
 • Du må kunne samarbeide godt på tvers av avdelinger
 • Du må være fleksibel, strukturert og løsningsorientert
 • Evne å se hva som trengs å gjøres på eget initiativ
 • Være pliktoppfyllende, ansvarsfull og ærlig
 • Du må snakke et av de skandinaviske språkene flytende, samt engelsk

 

Hva kan vi tilby

 • En unik sjanse til å jobbe i et lite familiedrevet hotell, med et ungt vertskap som elsker det vi driver med
 • Stor påvirkningsmulighet -Vær med å skape hva Tuddal Høyfjellshotel er
 • En ledelse som er involvert og ønsker å utvikle og tilrettelegger for alle ansatte
 • Lønn etter kvalifikasjoner og avtale
 • Rimelige og trivelige personalboliger
 • En fantastisk natur og høyfjell, kun to timer fra Oslo
 • Vi har et unikt familiært miljø bland våre ansatte

Om arbeidsgiveren

I en vakker fjellbygd i hjerte av Telemark ligger Tuddal Høyfjellshotel.
Hotellet er et av de eldste, og det best bevarte av sitt slag i Norge. Hotellet har 21 hotellrom, og en restaurant som servere en fast 4 retters meny hver kveld, av høy kvalitet. På tunet vårt har vi både cafe, bryggeri, bakeri og en liten landhandel.
Hotellet ligger på solsiden av den majestetiske Gaustatoppen som troner 1883 meter over havet.
Fjellbygda kan by på vakker natur, både sommer og vinter, med utallige turmuligheter og flotte preparerte skiløyper vinteren igjennom. Hotellet er familiedrevet, og dagens vertskap består av Malin, Einar, og lille Thomine på 2 år som er 5 generasjon på hotellet.
For mer informasjon eller spørsmål om stillingene,
ta kontakt med Malin på telefon; 35028888
www.tuddal.no / Instagram: tuddalhoyfjellshotel

Send søknad og CV til jobb@tuddal.no

Søknaden vurderes fortløpende.
Når ansettelsene er gjort vil personopplysninger til søkere som ikke ansettes slettes.

Vi gleder oss til å lese din søknad.

Velkommen til fjells!

Stillingen er tilgjengelig på finn.no: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=88565700&fbclid=IwAR2PeG0WGjWxOs5V8eA6jhEWGjtX3oyQsGlM9khmoNnoxGdX-2Yx-l5T3-g