Tilbake

Bor det en liten fjellmatros i deg, eller kanskje du drømmer om å stå ved roret på Jotunheimens flotteste skuter? Da bør du vurdere å mønstre på Gjendebåten. Dette er stillingene som er ledige hos oss akkurat nå.

Fjellmatros på Gjendebåten

Kaptein Øvstedal trenger en matros til mannskapet på Gjendebåten.

Er du glad i fjell og folk, over 18 år, prater både norsk og engelsk, og frisk nok til å få obligatorisk legeerklæring? Da har du allerede viktige egenskaper som en fjellmatros på Gjende bør ha.

Du må gå godt i lag med resten av mannskapet, og ikke være redd for å ta i et tak. Det er en fordel om du har sikkerhetskurs og krise- og passasjerkurs, men dette spanderer vi mer enn gjerne på deg dersom du er den rette. Dette kurset går i Måløy over en og en halv uke, og er obligatorisk. Er en fordel om du prater døl (her kan vi også gi opplæring i gjendske ord og uttrykk).

Gjendebåten letter anker med vår nye matros ombord 25. juni. Deretter går det (sjø)slag i slag fram til skolestart. Vi ønsker også at du blir med oss på helgeavganger utover høsten.

Dersom du trives i jobben, og passasjerer og resten av mannskapet trives sammen med deg, får du gjerne bli med oss flere sesonger framover.

Lyst til å søke, eller kanskje du har spørsmål? Ta kontakt med Harald Rune Øvstedal på harald@gjende.no eller 913 06 744.

 

Kaptein på hel- eller deltid

Er du snekker med en våt (!) drøm om heltidsjobb som båtkaptein i kombinasjon med knusktørt snekkerliv? Eller kanskje det høres fristende ut med bare en deltidsjobb? Vi trenger to stødige kapteiner til å lede mannskapet på Gjendebåten.

Er du glad i fjell og folk, interesse for å kjøre båt og har legeerklæring? Da kan du bli kaptein på Gjendebåten. Vi har nemlig ledig både en heltidsstilling og en deltidsstilling/tilkallingsstilling.

Heltidsstillingen kombineres med arbeid i snekkervirksomheten vi driver i vinterhalvåret, men du kan selvfølgelig også søke på stillingen om du kun er på utkikk etter fast kapteinstilling hos oss i sommersesongen.

Deltids/tilkallingsstillingen kan fint kombineres med andre jobber: perfekt for skibomsen som trenger penger til vinterlige pudderopplevelser, ambulansearbeidere eller andre turnusarbeidere med lange perioder hjemme.

Det er en fordel om du har sikkerhetskurs og krise- og passasjerkurs. Fint om du også har fritidsbåtskippersertifikat, men du får dekt alt av kurs som du eventuelt skulle mangle. Det er også en fordel om du er motorinteressert og har erfaring fra tyngre kjøretøy.

Vi tilbyr gode lønns- og arbeidsvilkår. Som kaptein på Gjendebåten får du også dekt kost og losji i egen betjeningsbolig ved Gjende.

Gjendebåten letter anker med vår nye kaptein ombord ved sesongstart i månedsskiftet mai/juni.

Lyst til å søke, eller kanskje du har spørsmål om noen av de to stillingene? Ta kontakt med Harald Rune Øvstedal på harald@gjende.no eller 913 06 744.