Tilbake

Arbeidsgiver: Atlungstad Brenneri
Stillingstittel: Kjøkkensjef
Frist:15.02.2024
Ansettelsesform: Fast

Atlungstad Brenneri er et levende kulturminne og det eneste historiske brenneriet i Norge som fortsatt er i drift. Vi er et nasjonalt fyrtårn.

Vi jobber kortreist enten det gjelder mat eller samarbeid med andre. Miljøbevissthet står i fokus i alle ledd. Gjennom vår virksomhet skal alle som besøker oss få følelsen av gylne øyeblikk gjennom en reise i historien med gode fortellinger, gode smaksopplevelser både med mat eller drikke, samt opplevelsen av et aktivt kulturminne. Vi tror på de gode opplevelsene og disse skal vi skape sammen. På Atlungstad Brenneri brenner vi for Norsk mat -og drikkekultur.

Vi er ekte, rause og framoverlente og jobber sammen for å utvikle en unik destinasjon.

Vår restaurant er pulsen i brenneriet og vi søker nå en engasjert og erfaren kjøkkensjef til å lede teamet i restauranten. Vi tilbyr våre gjester uforglemmelige smaksopplevelser, med akevittkrydderier som en rød tråd gjennom måltidet. Vi bruker regionale råvarer og tilbereder dem med kjærlighet for råvarene og den norske matkulturen.

Hos oss møtes gjestene av et varmt vertskap som ser gjestenes behov og løser utfordringer med et smil. Vi søker en person med indre motivasjon til å levere ekte service fra hjertet og som deler vår lidenskap for å formidle den unike historien om Atlungstad Brenneri med våre gjester.

Som kjøkkensjef vil du ha ansvar for å:

  • Lede og utvikle teamet ved kjøkkenet som består av kokker, lærlinger, oppvask -og kjøkkenassistenter
  • Utarbeide menyer, kjøkkenkalkyler og ansvar for varekost
  • Ansvar for timelister og timeforbruk
  • Jobbe operativt sammen med teamet for å sikre høy kvalitet og en høy servicegrad i leveranser
  • IK – mat og HMS ansvar for kjøkkenet
  • Løpende innkjøp av mat og utstyr til kjøkkenet
  • Budsjettansvar for kjøkkenet
  • Tett dialog med bookingansvarlig og servitører
  • Planlegging[Gj1] og utførelse av daglig drift ved kjøkkenet, samt planlegging og samarbeid sammen med tilknyttede avdelinger.
  • Delta i utviklingen av destinasjonen i samarbeid med hele teamet og leverandører

Kvalifikasjoner

Vi ser etter en kandidat med følgende kvalifikasjoner:

  • Erfaring som kjøkkensjef fra restaurant eller hotell.
  • Fagbrev som kokk eller tilsvarende.
  • (Behersker skandinaviske språk)

Personlige egenskaper

Vi søker deg som er:

  • Tydelig og handlekraftig leder med stor interesse for lokale norske råvarer.
  • Fleksibel, blid og ydmyk
  • Motivert for egen utvikling
  • Gode samarbeidsevner – på tvers av fag og avdelinger.
  • Lederegenskaper – du motiveres av å lede og utvikle mennesker
  • Trives med å jobbe i et hektisk og variert miljø
  • God på å holde roen og finne løsninger i stressende situasjoner
  • Lagspiller som fremmer et samarbeidsmiljø og vil bidra til å skape gyldne øyeblikk for gjester og kollegaer.
  • Effektiv både i teamarbeid og selvstendig
  • Strukturert og nøyaktig med utpreget økonomisk sans

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og ordnede arbeidsforhold.

Mulighet til å være med på å utvikle og sette preg på framtiden til et unikt og prisbelønnet Norsk kulturminner.

Et godt arbeidsmiljø er avgjørende for trivsel og suksess på jobben. Hos oss legger vi vekt på å skape en inkluderende og positiv atmosfære. Vi tror på å skape gode minner sammen og med involvering og fleksibilitet jobber vi sammen for å utvikle en anerkjent norsk opplevelsesdestinasjon.

Om arbeidsgiveren

Atlungstad Brennerier et prisbelønnet teknisk, industrielt og levende kulturminne som skaper gylne opplevelser. Brenneriet har restaurant, kurs-, møte-, selskapslokaler for mellom 10 og 100 personer i unike omgivelser. Omvisning, akevittforedrag og smaking er en naturlig del av et besøk på Atlungstad. I tillegg arrangeres det mange ulike konserter og teater både ute og inne i løpet av året. Brenneribrygga er en del av Skibladners sommerrute.

Kontaktperson: Andrea Jensen
Stillingstittel: Direktør
Mobil: 95 33 11 58