Tilbake

Nå har du muligheten! Etter en fantastisk sesong i 2020, vil vi nå ansette ytterligere en kokk som vil ha hovedansvar for bakst og kaker, men også bidra med annen matlaging med våre ureiste råvarer som hovedingrediens. Stillingsprosent 50-100% for perioden april-november i første omgang, med mulighet for utvidelse. Oppgavene vil være:

Hovedfokus på bakst og kaker, men også bidra med øvrig matlaging. Produsere mat for videresalg i gårdsmarked. Kundebehandling. Servering. Planlegge innkjøp sammen med kjøkkensjef. Forefallende arbeid som oppvask, rydding og øvrige oppgaver som kreves for å opprettholde et strukturert, rent og godt vedlikeholdt kjøkken.

Kvalifikasjoner: Utdannet kokk, baker eller konditor (søkere med arbeidserfaring fra kjøkken blir også vurdert). Kreativ og interessert i mat og trender.Høy kvalitet på ferdig produkt. Takle høyt tempo og stort kundetrykk. Serviceinnstilt. Teamarbeider. Ha god kunnskap og kjennskap til regler og retningslinjer for kafe og kjøkkendrift.Ryddig og strukturert. God planlegger. Må ha førerkort. Må beherske engelsk og norsk. Vil være en del av et kjøkkenteam hvor du har hovedfokus på den søte delen av menyen. Menyen følger i hovedsak den norske grønnsakssesongen og det er fokus på norske, gode råvarer. En stor interesse for lokalmat, norske tradisjoner og kvalitet er en forutsetning.

Stemmer beskrivelsen for deg? Da håper vi å høre fra deg! Send din søknad til linda@skarstadgartneri.no