Laster Hendelser

« All Hendelser

Knut Reiersrud og 4 retters middag

februar 14 @ 18:00 - 23:00

I over 35 år har Knut Reiersrud spilt sine gitarer på utallige scener og begeistret publikum – bokstavelig talt – verden rundt. Hans omgang med strengeinstrumenter – både musikalsk og visuelt er å betrakte som en totalopplevelse. Kong Harald uttalte etter en Reiersrudkonsert i Sørafrika at han aldri tidligere hadde sett en musiker fysisk forsvinne inn i instrumentet sitt slik som Reiersrud. President Tabu Mbeki tilbød vår gitarist sørafrikansk pass – for å få et ekstranummer – på samme konsert..
Knut er en av Norges beste instrumentalister, en virtuos på gitar, og en magiker på scenen. Tre store påstander, men som faktisk stemmer, alle tre. Han har gitt ut en rekke plater – både soloalbum og album med diverse konstellasjoner opp gjennom årene, der han har mottatt Spelemannprisen for 3 av dem, i tillegg til andre priser har han også mottatt en Dansk Grammy pris.
Han har spilt med storheter som Dr. John, Buddy Guy, Stevie Ray Vaughn, David Lindley og spilt inn live plater i land som i Nepal og i Iran. Få andre artister kan matche det!
4 retters middag kl 1800/ konsertstart kl 2030 kr 995 (kunn konsert kr 500)

Sted

Haaheim Gaard
Haaheim
Uggdal, 5685
+ Google Map
Telefon:
53 43 22 80 / 900 30 794
Hjemmeside:
www.haaheimgaard.no