Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

INTIM STUEKONSERT MED STIG ULV hos Stolt Mat

1. desember 2023 @ 19:30 - 20:40

| NOK250
Hvem er Stig Ulv? Han er gitar – og dikt. Dikt – og gitar. Det er Stig Ulv. Ikke at han klarer å la gitarene dikte et dikt, men han klarer å la gitarene snakke. På nynorsk selvsagt. Han skaper et friminutt fra stress og mas. Det handler om sjelefred. Men også om å kjenne på flere kjensler. Med og uten latter og tårer. Og hva passer bedre enn dette så like før jul?
Anmeldelse fra Tor Hammerø (Nettavisen):
«Stig Ulv er en melodiker og lyriker som med sine akustiske instrumenter byr på vakkert påfyll uansett hvor man har sine musikalske preferanser. Han henter hemningsløst fra folk, pop, rock, vise, jazz og sikkert en rekke andre herligheter også og til sammen blir det musikk som han er ganske aleine om.»
Konserten foregår i ett av Stolt Mat sine fine stuer. Der er det et begrenset antall plasser, så bestill i tide. Det gjør denne konserten unik: publikum er tett på Stig, og Stig er tett på publikum. Kort sagt: en intim stuekonsert.
Konserten varer litt mer enn en time, uten pause. Stig tar med seg flere av sine musikalske verk (LP/CD). Du får muligheten å kjøpe disse etter konserten, og Stig står selv for salget. Be gjerne om en autograf.
Stolt Mat har alle rettigheter. Før og etter konserten er det mulig å kjøpe seg noe godt i glasset. Etter konserten er det mulig å få mat i form av en fyldig buffet med kortreiste og hjemmelagede matvarer. Det er også mulig å bestille kun konsert eller kun fyldig buffet.

Detaljer

Dato:
1. desember 2023
Tid
19:30 - 20:40
Kostnad:
NOK250
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
Hjemmeside:
https://stoltmat.com/arrangement/

Arrangør

Stolt Mat AS
Telefon:
920 49 430
Hjemmeside:
http://www.hanen.no/bedrift/634

Sted

Stolt Mat kafé og butikk
Sjøholtvegen 11
Sjøholt, Møre og Romsdal 6240 Norge
+ Google Map
Telefon:
92049430
Hjemmeside:
https://stoltmat.com/arrangement/