Laster Hendelser

« All Hendelser

INTIM STUEKONSERT MED STIG ULV

april 20 @ 19:30 - 20:45

| NOK250

ANMELDELSE FRA NETTAVISEN (Tor Hammerø):
«Stig Ulv er en melodiker og lyriker som med sine akustiske instrumenter byr på vakkert påfyll uansett hvor man har sine musikalske preferanser. Han henter hemningsløst fra folk, pop, rock, vise, jazz og sikkert en rekke andre herligheter også og til sammen blir det musikk som han er ganske aleine om.»

OM STIG ULV
Stig Ulv er en virtuos på gitar. Han klarer å la gitarene snakke. Stig er en musiker med særlige evner på sitt instrument. Virtuosen briljerer med særdeles god teknisk kontroll. Og det går samtidig hånd i hånd med dikt som Stig framfører. På nynorsk selvsagt, for Stig er en nynorskforkjemper. Han skaper et friminutt fra stress og mas på denne lørdagskvelden. En konsert med Stig Ulv innehold musikk, opplesing og bilder som sammen fanger stemningene i den vestlandske naturen; både i sorg og glede. Det handler om sjelefred. Men også om å kjenne på flere kjensler. Det kan enten bli en tårevåt eller latterful kveld. Vår spådom er: Ja takk, begge deler.

SMAKEBIT
«Det var trubadur som var målet.
Eg kjøpte til og med barkrakk.
Men heldigvis vart eg så paff
når ingen brydde seg om kva eg formidla
at eg slutta og vart gitarinstrumentalmusikar
og gav ut plater i ekstra fart.»

INTIM STUEKONSERT
Konserten foregår i ett av Stolt Mat sine fine stuer. Der er det et begrenset antall plasser. Det gjør denne konserten unik: publikum er tett på Stig, og Stig er tett på publikum. Kort sagt: en intim stuekonsert.
Konserten starter kl. 19.30 og varer litt mer enn en time, uten pause. Før forfatteren starter sin fortelling blir det mulig å skaffe seg noe godt i glasset, og etterpå åpnes det for matbestilling (Stolt Mat har alle rettigheter). Det vil bli mulig å kjøpe Stigs musikalske verk (LP/CD) og å få dem signert. Det er et begrenset antall plasser, så bestill din billett i tide. Bestill billetter via denne lenken. Samme informasjon finner du også på vår Facebookside.

Detaljer

Dato:
april 20
Tid
19:30 - 20:45
Kostnad:
NOK250
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
Hjemmeside:
https://stoltmat.com/arrangement/

Sted

Stolt Mat kafé og butikk
Sjøholtvegen 11
Sjøholt, Møre og Romsdal 6240 Norge
Telefon:
92049430
Hjemmeside:
https://stoltmat.com/arrangement/