Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

FERMENTERINGSKURS hos Stolt Mat

oktober 18 @ 17:30 - 20:00

| NOK455
Fra gammelt av ble fermenteringsmetoden brukt for å bevare maten, holde den holdbar og for å få mest mulig smak ut av råvarene. Fermentering er en samlebetegnelse på konserveringsmetodene via melkesyregjæring, eddikgjæring eller alkoholgjæring. Fermentering er veldig enkelt forklart når mat har gått gjennom en gjæringsprosess, hvor karbohydrater som sukker og stivelse brytes langsomt ned, og organiske syrer produseres samtidig. Det gjør at maten er lett fordøyelig. Eksempler på dette er surkål, sur agurk, øl, kefir, rakfisk.
Fermentering er ikke vanskelig, men likevel trenger de fleste litt drahjelp. Maria Rørstad fra Bjørke kommer til Stolt Mat for å vise hvordan du går fram. Maria er blant annet kostholdsveileder og har mye erfaring med fermentering.
Det er begrenset med plass. Bestill plassen din derfor i tide. Vi tar forbehold om å avlyse når vi ikke fyller opp plassene.
Kursavgift: Kr. 455,- Dette inkluderer saltlake, kaffe/te, noe smått å bite i og litt surdeigsstarter til de som er interessert Etter at du har betalt får du informasjon om hva slags grønnsaker og utstyr du selv skal ta med.
Velkommen til hyggelig og sosialt matkurs!

Detaljer

Dato:
oktober 18
Tid
17:30 - 20:00
Kostnad:
NOK455
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://fb.me/e/JKguJjkD

Arrangør

Stolt Mat AS
Telefon:
920 49 430
Hjemmeside:
http://www.hanen.no/bedrift/634

Sted

Stolt Mat kafé og butikk
Sjøholtvegen 11
Sjøholt, Møre og Romsdal 6240 Norge
+ Google Map
Telefon:
92049430
Hjemmeside:
https://stoltmat.com/arrangement/