Laster Hendelser

Hendelser liste navigasjon

Påskeåpent på Ringnes gård

april 18 @ 13:00 - april 20 @ 18:00

Velkommen til oss på Ringnes Gård på disse 4 påskedagene. Vår dyktige kjøkkensjef lager noen skikkelige gode småretter, og det det blir mulighet til å kjøpe varme og kalde drikker. Vi setter ut ute-møbler og fyrer opp i bål-pannen. Mot et lite tillegg kan man benytte gadrerober, badstu og boblebad. Ingen påmelding - bare å møte opp. Velkommen!

Gratis påskekonsert på Gomobu

april 18 @ 15:00 - 16:00

Velkommen til gratis konsert på Gomobu Fjellstue Skjærtorsdag kl. 15.00 I nydelig påskevær inviterer vi til en nydelig konsert med fiolinist Katinka. Hvis været skifter trekker vi inn i fjellstuen. Konserten er i samarbeid med Valdres sommersymfoni - festivalen. Om Katinka: Katinka begynte å spille fiolin som 4-åring. Hun går nå første året som student på Bachelor utøvende musikk ved Barratt Due musikkinstitutt hos Stephan Barratt-Due. I tillegg har hun jevnlig kontakt med professor Dora Scwarzberg. Hun har vært solist…

Påskesuppe på Kirkvollen

april 18 @ 15:00 - 20:00

Du får god hjemmelaget suppe på pilegrimsgården i trivelige omgivelser. Kun 20 plasser. Påskesuppa er en gulrotsuppe med hvitløk, chili og ingefær. Ta deg først en tur Stugudal rundt, så har du ærlig fortjent suppe med hjemmebakt økologisk brød. Noe godt til kaffen blir det også å få. Pris 150,- pr voksen, barn fra 12 år og nedover kr 75,- Hjertelig velkommen til en hyggestund hos oss i Kirkvollsvegen 39!